locaties

Den Haag - Igluu

   

 Igluu Den Haag
 Louis Couperusplein 2 
 2514 HP Den Haag  

 

Auto
Klik  hier voor een persoonlijke routebeschrijving.


Parkeren
U kunt parkeren op de Nassaulaan, dichtbij en er is ook vaak plek. U moet wel een stukje omrijden via Plein 1813. Let op: parkeerautomaten in de omgeving van het Couperusplein accepteren vaak alleen PIN betalingen.
Sinds kort is het ook mogelijk op te parkeren bij parkKing Mauritskade. Het bevindt zich op de hoek van de Mauritskade en de Zeestraat (naast het Hilton hotel). U loopt vanaf daar via de Scheveningseveer en de Mauritskade in 5 minuten naar Igluu. Deze garage is 24 uur per dag open (bij Igluu zijn tegen betaling voordelige uitrijkaarten verkrijgbaar). 
Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.


Openbaar vervoer vanaf Den Haag CS
Loop vanuit het station naar de tramhaltes op de begane grond. Neem tram 9 richting Noorderstrand en stap uit bij de 2e halte (Dr. Kuyperstraat). Loop de Dr. Kuyperstraat in. Deze gaat vanzelf over in de Mauritskade. U passeert de Denneweg en na ongeveer 200 meter vindt u aan uw linkerhand het Louis Couperusplein. De locatie zit op nummer 2.

U kunt ook bus 22 richting Duindorp of bus 24 richting Kijkduin nemen. Stap uit bij halte Mauritskade. Ga bij de Mauritskade linksaf. Na ongeveer 100 meter vindt u het Louis Couperusplein aan uw rechterhand. De locatie zit op nummer 2.