Ga direct naar uw vakgebied

 
type: cursus
niveau: vaardigheid
datum: 26 september 2019 en
27 september 2019
goed voor: 10 punten
ontvangst vanaf:
starttijd:
eindtijd: ca.
locatie
 

Internationaal Zen Center Noorder Poort  

Butenweg 1

8351 GC Wapserveen


routebeschrijving

Knipoog naar de orkaan

Persoonlijke ontwikkelingscursus op maat

programma

omschrijving

Tijdens de ‘Basiscursus In het oog van de orkaan’ en de ‘Vervolgcursus In het oog van de orkaan’ waren de belangrijkste thema’s ‘de balans tussen verbinding en loslaten’ en ‘wortels en gehechtheidsstijl’.  Beide cursussen hadden als belangrijkste doel om meer weerbaarder en buigzamer in uw werk-leven te gaan staan en uw cliënten beter te kunnen gaan begrijpen.

 

Tijdens deze nieuwe ‘Knipoog van de orkaan’ willen de trainers een volledig op maat programma aanbieden. Dat betekent dat zij u als deelnemer uitnodigen om verzoeken en vragen vooraf toe te sturen. Deze komen tijdens de training uitvoerig aan bod.

Daarnaast worden de volgende thema’s behandeld:

  1. Welke patronen kom je tegen in je werk of in je leven, die je niet langer meer wilt? We maken hierbij gebruik van inzichten uit de schematherapie/ Hannie van Genderen
  2. Welke behoeften heb je en wat zou je willen veranderen?
  3. Hoe breng je balans in je werk en in je leven, waarbij we gebruik maken van de aanpak 'Heartful leven Mindful werken' van David Dewulf, en hen de techniek van Focussen aanreiken: een manier om problemen op te lossen via het schenken van aandacht aan het lichaam
  4. Speciale aandacht voor zelfcompassie, in de vorm van oefeningen 'Je bent je eigen instrument'.

 

Ook bij deze training worden naast theoretische verkenningen, niet alleen veel oefeningen aangeboden, maar nadrukkelijk wordt weer de rust en stilte in uzelf ‘geactiveerd’ door het zwijgzame avondprogramma met yin yoga, meditatie en mindfulness oefeningen.

 
Hieronder ziet u hoe de 3 programma's zich tot elkaar verhouden.

Voor iedereen die graag op een vriendelijke en veilige manier, meer van zichzelf wenst te begrijpen en daardoor met meer plezier en compassie haar/ zijn cliënten tegemoet kan treden.  

Investeer daarom op deze bijzondere locatie tijd in uzelf.

 

Over de locatie

We houden deze cursus heel bewust op de unieke Internationale Zen Centrum locatie in Drenthe. De locatie, uw eenvoudige kamer en het vegetarische eten maken onderdeel uit van de cursus. Hier vindt u rust, ruimte en stilte die wij voorwaardelijk achten voor een optimaal cursusresultaat.   

doelgroep

Advocaten
Advocaten-mediators

prijs

Het inschrijfbedrag bedraagt € 950,- per persoon (excl. btw).

In deze prijs zijn inbegrepen de lunch op de eerste dag, het avondeten, een overnachting in een eenvoudige kamer (wel met eigen toilet/douche), het ontbijt en de afsluitende warme lunch. De maaltijden worden conform de Zen uitgangspunten vegetarisch bereid. De stilte van en de ruimte om de locatie is bij uitstek geschikt om door de oefeningen zicht te krijgen op uw bezieling voor uw vak en te ervaren hoe uzelf rust en evenwicht kunt realiseren en behouden.

punten

Deze cursus biedt 10 onderwijs-uren en is daarmee goed voor 10 vaardigheidspunten.
MfN
Aan deze cursus zijn ook 10 MfN punten toegekend