Ga direct naar uw vakgebied

2
 
type: webinar
niveau: verdieping
datum: 5 juni 2020
goed voor: 2 punten
ontvangst vanaf: 9.55 uur
starttijd: 10.00 uur
eindtijd: ca. 12.00 uur
locatie

      

Uw eigen kamer op kantoor of thuis

spreker
mr. dr. M.L.C.C. Lückers

mr. dr. M.L.C.C. Lückers

Myriam Lückers is AG bij de Hoge Raad. Voorheen was zij senior-raadsheer bij het Hof Den Haag en voorzitter Team strafrecht, voorzitter Team Familierecht, rechter bij de rechtbank Rotterdam (sector straf) en kinderrechter. Zij heeft veel publicaties op haar naam staan op het gebied van het jeugdstrafrecht en familierecht. Tevens lid van de EB redactie.

Actualiteiten Jurisprudentie jeugdrecht - Live Webinar

programma

5 juni 2020


omschrijving

In dit 2 uur durende Live Webinar wordt u helemaal bijgepraat over de laatste jurisprudentie op het gebied van het civiele jeugdrecht :

  • gezag/omgang 
  • afstamming 
  • jeugdrecht 


Na het volgen van deze cursus bent u weer volledig op de hoogte van alle revente rechtspraak binnen het jeugdrecht.

 

Tijdens een Live Webinar kunt u per chat direct uw vragen stellen.  De docent zal tijdens het webinar ingaan op uw vragen.

doelgroep

Advocaten
Advocaten-mediators
Juristen Bureaus Jeugdzorg (academisch niveau)

prijs

Het inschrijfbedrag bedraagt € 130,- per persoon (excl. btw).

U kunt het webinar twee maanden terugkijken. Tevens ontvangt u op voorhand de bijbehorende documentatiemap in uw account. Deze kunt u voorafgaand aan het webinar downloaden en printen. 

punten

Deze cursus biedt 2 onderwijs-uren en is daarmee goed voor 2 juridische punten.
KNB-punten op aanvraag. Via de software die gebruikt wordt, registeren wij de deelnemers gedurende het gehele webinar. Deze registratie vervangt de gebruikelijke handtekeningenlijsten. Aan het eind van het webinar moet u een eindtoets maken. Deze bestaat uit 10 vragen. Om voor het Bewijs van deelname in aanmerking te komen dient u minimaal 6 vragen juist te beantwoorden en gedurende het gehele webinar geregistreerd te staan.