Ga direct naar uw vakgebied

 
type: cursus
niveau: vaardigheid
datum: 12 november 2024 en
13 november 2024
goed voor: 10 punten
ontvangst vanaf: 11.15 uur 12 november 2024
starttijd: 12.00 uur 12 november 2024
eindtijd: ca. 15.00 uur 13 november 2024
locatie
  

Internationaal Zen Center Noorder Poort

Butenweg 1

8351 GC Wapserveen


routebeschrijving

spreker
drs. J.A.M. Hendriks

drs. J.A.M. Hendriks

Annelies Hendriks is ontwikkelingspsycholoog, met bijzondere belangstelling voor gezinssysteem theorie, in samenhang met de ontwikkelingsstadia van kinderen. Zij is MfN-registermediator en bijzonder curator in IKO-zaken. Zij heeft haar praktijk in Leiderdorp.
spreker
drs. L.C.M. Franck

drs. L.C.M. Franck

Milie Franck is werkzaam in haar eigen praktijk als GZ-psycholoog, systeemtherapeut, coach overlegscheiding, EMDR-, en EFT- practitioner en werkt tevens voor Justitie bij de Penitentiaire instelling in Middelburg.

2 daagse - Verfris je veerkracht

Uw persoonlijke veerkracht onder de loep!

programma

12 november 2024


13 november 2024


omschrijving

Het werk van advocaat of mediator is uitdagend, juist ook op persoonlijk vlak. Het vraagt veel van uw incasseringsvermogen, het levert soms heel veel stress op. Hoe zorgt u ervoor dat u ‘fris’ blijft, dat u het werk aankunt?


Een gloednieuwe 2-daagse cursus van de trainers van 'In het oog van de Orkaan'.

 

In deze cursus verdiepen we ons in uw  persoonlijke veerkracht ;

  • Wat is dat?
  • Hoe kunnen we deze veerkracht versterken dan wel verfrissen? 
  • Hoe zorgen we voor vitaliteit en wat kan zelfcompassie betekenen voor ons?
  • Welke normen en waarden zijn van belang voor de balans in ons levenskompas?

 

We bieden veel oefeningen, juist ook zoeken we naar het laten ervaren van de verbinding tussen lijf en geest. We maken de connectie naar de werkpraktijk van alledag. We laten u de weldadige en weldoende stilte ervaren, daarom is deze training weer op het Zen Centrum De Noorder Poort in Wapserveen.

 

Tijdens deze tweedaagse cursus leert u door middel van theoretische verkenningen maar vooral door veel oefeningen zicht te krijgen op uw eigen bezieling voor het vak en de wijze waarop evenwicht en balans gezocht en gevonden kan worden. En dat alles, zoals u van de docenten gewend bent, zo concreet mogelijk. 


U zult kunnen ervaren hoe persoonlijke problemen en vragen op te merken zijn in uw lichaam en geest door middel van aangereikte handvatten.  De stilte van en de ruimte om de locatie zijn bij uitstek geschikt om door de oefeningen zicht te krijgen op uw persoonlijke veerkracht en hoe deze 'verfrist' kan worden.


Als advocaat-mediator staat u (deels ongemerkt) onder voortdurende druk. Investeer daarom op deze bijzondere locatie tijd in uzelf.

 

Over de locatie

We houden deze cursus heel bewust op de unieke Internationale Zen Centrum locatie in Drenthe. De locatie, uw kamer en het vegetarische eten maken onderdeel uit van de cursus. Hier vindt u rust, ruimte en stilte die wij voorwaardelijk achten voor een optimaal cursusresultaat.   

 

Meerdere sprekers/trainers

centrum permanente educatie kiest hier uitdrukkelijk voor een cursus met meerdere sprekers/trainers. Beiden hebben een eigen specifieke achtergrond, expertise en ervaring met het onderwerp. O.a. daardoor zijn zij in staat u optimaal te begeleiden en u van oefeningen en praktische handvatten te voorzien. 

 

Max. 14 deelnemers

 

doelgroep

Advocaten-mediators
Advocaten

prijs

Het inschrijfgeld bedraagt € 995,- per persoon (excl. btw).
In deze prijs is inbegrepen de koffie, thee en catering zoals in het programma vermeld.

Tevens zijn inbegrepen de lunch op de eerste dag, het avondeten, een overnachting in een eenvoudige kamer (wel met eigen toilet/douche), het ontbijt en de afsluitende warme lunch. De maaltijden worden conform de Zen uitgangspunten vegetarisch bereid.

De stilte van en de ruimte om de locatie is bij uitstek geschikt om door de oefeningen zicht te krijgen op uw persoonlijke veerkracht en hoe deze 'verfrist' kan worden.

punten

Deze cursus biedt 10 onderwijs-uren en is daarmee goed voor 10 vaardigheidspunten.
MfN
Aan deze cursus zijn ook 10 MfN punten toegekend

De MfN-punten vallen in categorie 2.